MOGANO LAUNCH 780

€ 79.500,00
Bouwjaar: 2019
Lengte: 7.8m
Materiaal: Polyester
Brandstof: Diesel

De Mogano Launch 780 is zonder meer een boot die je letterlijk moet voelen. Als kenner weet u ongetwijfeld wat wij bedoelen, daar bent u liefhebber voor. Kenmerkend is bijvoorbeeld de zeeg, die de souplesse van de romp oogstrelend versterkt. Een bijna natuurlijke ronding naar evenbeeld van de oorspronkelijke launch. Want wat echt was, moest echt blijven. Zelden hebben wij met meer plezier aan een boot gewerkt.

Natuurlijk moesten wij rekening houden met actuele wensen en duurzame oplossingen. Daarom werd voor de romp de voorkeur gegeven aan polyester. Voor de betimmering en verdere afbouw werden drie hoogwaardige houtsoorten gekozen: teak, mahonie en eiken. De Mogano Launch 780 excelleert daarom in comfort en esthetische schoonheid.

Zeker niet overdreven, maar eerder beschaafd en ingetogen. Gebleven is de uitstraling van toen, de klassieke lijn, de soepele vormen, de ‘glijvlucht’ door het water. Het is puur genot om dat te zien en vooral te ervaren.

Opvallend is het stabiele vaargedrag van de Mogano Launch 780. Zelfs bij een topsnelheid van 27 km per uur gedraagt de boot zich uitermate rustig. Dat komt door de rimplaat aan de achterzijde. Het patentroer is voorzien van een extra stuurflap. Hierdoor is de Mogano Launch 780 gemakkelijk te manoeuvreren en is de draaicirkel zelfs extreem kort.

Kenmerken
Merk: MOGANO LAUNCH 780
Prijs: € 79.500,00
Bouwjaar: 2019
Gewicht: 1600 kg
Lengte: 7.8m
Breedte: 2.5m
Diepgang: 0.65m
Doorvaarthoogte: 5
Rompmateriaal: Polyester
Besturing: Stuurwiel
Ligplaats: loosdrecht
Werfgebouwd: Werfgebouwd MOGANO SHIP BUILDING
Motor
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 1
Max. snelheid: 27 km/u
Merk: volvo
Motortype: 40 pk diesel
Bouwjaar: 2017
Tank: 50 liter
Aantal cilinders: 4
Pk: 30 tot 100pk
Extra's
Navigatieverlichting: Navigatieverlichting
Buiskap: Buiskap
Zwemtrap: Zwemtrap