Over ons

DE JACHTHAVEN

Dijkzicht Loosdrecht BV is een kleinschalige jachthaven welke beschikt over 16 ligplaatsen en diverse verhuurboten voor de watersporter met luxe wensen.

Gelegen op een unieke locatie aan de 3de plas van de Loosdrechtse Plassen te Nieuw-Loosdrecht. De jachthaven is rustig gelegen, direct naast ‘Finley Het Witte Huis’ en heeft een schitterend uitzicht over het water. Vanuit de haven bent u direct op de plassen en kunt u heerlijk varen of aanleggen bij één van de vele eilandjes. Ook kunt u via de Mijndense Sluis de Vecht op richting Utrecht, Muiden of Amsterdam.

LIGPLAATSEN

Er zijn ligplaatsen voor boten van 5 meter tot 20 meter. De jachthaven is voorzien van een professioneel aangelegde camerabeveiliging, voor dag- en nacht toezicht. Kijkt u eens rustig rond op onze website wat de mogelijkheden zijn om een boot te kopen, huren of te stallen. U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties aan uw boot.

DAAROM DIJKZICHT
  • Kleinschalige & luxe jachthaven
  • Direct gelegen aan de Loosdrechtse plassen
  • Schitterend uitzicht over de plassen
  • Altijd gratis parkeren
  • Exclusieve service
  • 7 dagen per week bereikbaar

DIJKZICHT

Een bezoek aan Dijkzicht staat garant voor puur en intens genieten. De doelstelling van Dijkzicht is glashelder: elke gast moet 100% tevreden de jachthaven verlaten en met veel plezier terugkijken op zijn/haar bezoek. Dit wordt bereikt met de hulp van onze geïnspireerde medewerkers. Hoogwaardige service met een oprecht glimlach!

Tot ziens bij Dijkzicht!